Workforce Planning met Anaplan - Finext
  • Workforce Planning met Anaplan

Mensen zijn de meest waardevolle kracht van een organisatie. Anaplan helpt om operationele en tactische plannen te vertalen naar de behoefte aan mankracht en talent. Dit zorgt voor naadloze samenwerking tussen bedrijfsonderdelen en creëert een planning met de juiste mensen en skills op het juiste moment.

Door Willem van Os, april 2020

Workforce Planning met Anaplan

Om de doelstellingen van je bedrijf te bereiken, wil je het beste talent voor de baan werven, ontwikkelen en behouden. Het is vaak een uitdaging om het personeelsbeheer kwalitatief op het gewenste niveau te houden terwijl je werkt met verouderde tools of plant in spreadsheets. Anaplan biedt passende oplossingen voor onder andere personeelsplanning, capaciteitsplanning en personal development. In de cases onderaan de pagina lees je hoe wij de Greenery hebben geholpen met hun workforce uitdagingen.

Connected Workforce Planning

De voordelen van Connected Planning komen goed van pas bij de invulling van je workforce in Anaplan. HR, financiën en businessplanning worden met elkaar verbonden voor een betrouwbare, flexibele en efficiënte manier van personeelsbeheer en personeelsplanning. Op zowel de korte als lange termijn krijg je op een overzichtelijke en snelle manier inzicht in je workforce, om zo operationele en tactische plannen met de juiste mensen te kunnen gaan bewerkstelligen.

Bekijk onze klantcases:

 

Anaplan