Webinar Vena Projectcontrol online 2020! - Finext

Webinar Vena Projectcontrol!

Bij projectbeheersing willen alle partijen hun eigen vragen beantwoord krijgen. Aan de ene kant staat het project onder leiding van projectmanagers, opdrachtgever en opdrachtnemer. Aan de andere kant zijn er mensen operationeel verantwoordelijk voor de integrale beheersing van alle projecten. Vena is een krachtige oplossing die erbij kan helpen om dit voor elkaar te krijgen. Het geeft de vrijheid die nodig is om ieder uniek project op details te kunnen sturen, binnen de kaders die nodig zijn om het projectportfolio te beheersen. In dit webinar laten we je zien wat dat in de praktijk betekent.

Door Benno van Ingen, juni 2020
Wat biedt Vena boven op Excel?Vena

In dit webinar lieten we zien waarom Vena een krachtige oplossing is die kan helpen met projectbeheersing. Het geeft de vrijheid die nodig is om ieder uniek project op details te kunnen sturen, binnen de kaders die nodig zijn om het projectportfolio te beheersen.

Wat wordt er in dit webinar behandeld?
  • Wat zijn typische uitdagingen in het plannen, forecasten en beheersen van projecten?
  • Hoe kun je je processen hier efficiënt op inrichten?
  • Welke rol kan de moderne technologie van Vena daarin spelen?
Meer weten over Vena?

Op vrijdag 9 oktober laten wij jou in een ronde tafel-sessie ervaren hoe Vena een oplossing biedt voor de inrichting van integrale beheersing en besturing binnen projectgedreven bedrijven. Klik hier om meer te lezen over de ronde tafel.

Webinar terugkijken?

Vena