Nooit meer een achterhaald budget, dankzij dynamisch en geïntegreerd plannen - Finext

Nooit meer een achterhaald budget, dankzij dynamisch en geïntegreerd plannen

Op 25 augustus vond ons webinar ‘Nooit meer een achterhaald budget, dankzij dynamisch en geïntegreerd plannen’ plaats. Kijk dit webinar onder aan de pagina terug!

Door Mathijs van Kooten, augustus 2020

SAP logo

Voorspelbaarheid van resultaten en snel kunnen reageren op marktveranderingen zijn cruciaal om te overleven als bedrijf. Toch blijven veel organisaties in hun planprocessen volharden in de oude methoden; gefragmenteerde losse afdelingsbudgetten die eenmalig worden opgesteld. In deze roerige tijden wordt nog meer duidelijk dat we nieuwe uitdagingen niet met oude methoden kunnen aanpakken. Het hebben van een dynamisch en geïntegreerd plan biedt uitkomst. Maar hoe organiseer je dat nou slim over verschillende afdelingen heen? En hoe realiseer ik snel tastbaar resultaat voor mijn organisatie?

Tijdens ons webinar op 25 augustus gingen de experts van Finext in op een aantal van deze vragen. Ze lieten ze je zien hoe je door middel van onze praktische planmodellen snel meters kunt maken. Ook toonden zij de nieuwste technieken waarmee je eenvoudiger tot een integraal en dynamisch plan komt en waarmee je als organisatie sneller kunt reageren in deze hectische tijden en je nooit meer een statisch en achterhaald plan hebt.

Wat leer je in dit webinar?

  • Wat is dynamisch plannen? Hoe gaat dit jouw organisatie helpen met de toenemende onzekerheid om te gaan?
  • Introductie module templates voor verschillende industrieën en domeinen
  • Vertaalslag naar SAC

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in SAP Analytics Cloud for Planning die graag bruggen willen slaan tussen de verschillende silo’s binnen hun organisatie

  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • Business Controllers
  • FP&A Managers en Professionals

Meer weten?

Op donderdag 22 oktober organiseren we online een SAP Analytics Cloud Planning Training. Tijdens deze training maak je binnen één dag kennis met de planningsmogelijkheden van dit product. We zullen de theorie afwisselen door vlot aan de slag te gaan met het bouwen van de planningsfunctionaliteiten, zodat je een goed beeld krijgt van de tool.

Terugkijken?

Je kunt het webinar terugkijken door het onderstaande formulier in te vullen.

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten SAPSAP Analytics Cloud