Webinar Integrated Business Planning met Anaplan - Finext
  • Webinar Integrated Business Planning met Anaplan

Bekijk het webinar “Integrated Business Planning met Anaplan” om te zien hoe het synchroniseren van commerciële, financiële en logistieke planningen in één gezamenlijk overzicht leidt tot betrouwbare forecasting, lagere voorraadvolumes en uitgebreidere financiële prognoses.

Door Jasper Klamer, oktober 2018

Webinar IBP en Anaplan

Een real-time afstemming tussen alle planningsorganen binnen uw organisatie, dát is Integrated Business Planning met Anaplan. Het synchroniseren van commerciële, financiële en logistieke planningen in één gezamenlijk overzicht leidt tot betrouwbare forecasting, lagere voorraadvolumes en uitgebreidere financiële prognoses.

Connected Planning in Anaplan

  • Gebruiksvriendelijkheid: Anaplan biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf hun dashboards aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Er is geen afhankelijkheid van een vooraf gedefinieerde format of opzet. Dit kan allemaal zonder hulp van IT of consultants.
  • Real-time calculatie: Berekeningen worden real-time verwerkt in geïntegreerde planningen waardoor de impact van wijzigingen op elk onderdeel van de organisatie direct inzichtelijk is.
  • Cloud-based: Anaplan is volledig cloud-based waardoor beheer van servers en bijbehorende investeringen niet van toepassing zijn.

Terugkijken

Heb je het webinar gemist? Vul dan hier onder je gegevens in om de webinar terug te kijken.

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten Anaplan