Grip op groei met Smart Financial Management - Finext

Grip op groei met Smart Financial Management

Op 8 november organiseerde Gert-Jan van den Berg het webinar ”Grip op groei met Smart Financial Management”. Kijk hier het webinar terug.

Door Gert-Jan van den Berg, november 2018

Op 8 november organiseerde Gert-Jan van den Berg het webinar “Grip op groei met Smart Financial Management”. Smart Financial Management is een slimme oplossing voor financials die in Smart Financial Managementgroeiende ondernemingen grip willen houden op de financiën.

De financiële afdeling verdient goed gereedschap om groei in goede banen te leiden. Rapportages met spreadsheets aan elkaar knippen en plakken is verleden tijd. Juist daarom hebben we voor financials ingroeiende ondernemingen een krachtig en eenvoudig alternatief ontwikkeld.

Smart Financial Management (SFM) is een oplossing die consolidatie en rapportages optimaal ondersteunt. “Knippen en plakken” behoort tot het verleden, het tijdperk van foutgevoelige en arbeidsintensieve processen wordt dus afgesloten. We werken met beproefde technologie van SAP en bieden dit aan in een slimme abonnementsvorm.

Kortom door gebruik te maken van SFM reduceer je complexiteit, vergroot je kwaliteit & betrouwbaarheid en ben je klaar voor verdere groei.

 

In dit webinar lieten we zien hoe je met Smart Financial Management:

  • op een eenvoudige manier kunt consolideren;
  • heldere rapportages kunt maken;
  • stuurinformatie overzichtelijk en toegankelijk maakt.

 

Voor wie is dit interessant?

Voor financials in groeiende ondernemingen, zoals:

  • Financieel directeuren
  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • IT-managers en Financieel Managers

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten