Vena - Performance Management Platform - Finext

Vena

Vena is het performance management platform dat Excel omarmt en niet vervangt.

Verfrissende kijk op spreadsheets

Voor veel bedrijven zijn budgetteren, plannen en forecasten uitdagende processen met talloze Excel-templates, meerdere bestandsversies en onzekerheid over datakwaliteit en – integriteit. Finance teams brengen hun tijd vaak door met het handmatig kopiëren, plakken en corrigeren van cijfers in plaats van in het verhaal erachter te duiken. De nadruk ligt vaak op het produceren en minder op het analyseren van de gegevens. Dankzij Vena verandert dat!

Vena Solutions heeft een verfrissende kijk op Enterprise Performance Management: waar veel traditionele spelers in de markt zich richten op het uitbannen van Excel, gelooft Vena dat spreadsheets juist een heel krachtig middel zijn om gebruikers uit diverse hoeken van een organisatie te laten samenwerken aan succes. Door de flexibiliteit van spreadsheets te combineren met Vena’s centrale database, geavanceerde workflows en business rules ontstaat een oplossing die ervoor zorgt dat stuurinformatie veilig, toegankelijk en up-to-date is. Door de gebruiksvriendelijkheid en enorme flexibiliteit wordt Vena snel omarmd door gebruikers.

Bekijk dit productoverzicht van 5 minuten en zie hoe Vena jouw organisatie kan veranderen door jouw Finance team de ruimte geven om sneller, slimmer en meer datagedreven beslissingen te laten nemen.

See Vena in 5 Minutes

Bekijk onze Vena webinars

Vena oplossingen

Vena ondersteunt organisaties met verschillende oplossingen zoals:

> Budgeting, Planning & Forecasting
> Management Reporting
> Financial Close Management
> Sales & Operational Planning
> Regulatory Reporting
> Analytics & What- if Modeling

Onze VENA events

vena

Finext en Vena

De mensen achter deze oplossing zijn al jaren goede bekenden in de performance management markt. Finext heeft Vena als relatief nieuwe leverancier opgenomen in haar portfolio van Performance Management oplossingen. De unieke positionering in relatie tot Excel maakt Vena een interessante optie voor veel van onze klanten die hun spreadsheets willen vervangen door een meer robuuste en veilige oplossing.

Finext is de grootste onafhankelijke consultancypartij in Nederland die organisaties ondersteunt met Vena.
Onze dedicated specialisten helpen je met:

> Softwareselectie
> Softwarelicenties
> Advies, implementatie & roll-out
> Nazorg & beheer

Vena

Een greep uit onze klanten


Beeld en GeluidbolBoskalisCaiwayKobelcoMenebaVoedselbankenZeeman