Sisense - Finext

Sisense

Sisense_dashboardSisense maakt data-analyse wendbaar, flexibel en stelt gebruikers in staat om binnen een paar dagen relevante resultaten leveren voor hun organisatie.

Door het aanbieden van een complete oplossing voor het voorbereiden, analyseren en visualiseren van complexe datasets vereenvoudigt Sisense business intelligence (BI) voor organisaties die moeite hebben om grote hoeveelheid data te verwerken.

Sisense onderscheid zich met snelle implementatietijden, gebruikersvriendelijkheid en performance door het gebruik van unieke algoritmes en technologie.
Sisense is speciaal ontwikkeld voor gebruikers met weinig IT-ervaring, ongeachte de complexiteit kan iedereen Sisense gebruiken om op een eenvoudige manier data te vertalen naar informatie.

Organisaties kiezen Sisense voor de volgende redenen:

  • Sisense heeft een bewezen trackrecord op het gebied van data analytics
  • Snel en makkelijk te ontwikkelen en te beheren
  • De snelheid van gegevensverwerking is indrukwekkend en uniek
  • Total cost of ownership (implementatie + licenties) is een fractie van andere BI-leveranciers;

 

Finext en Sisense

Finext en Sisense versterken elkaar op het gebied van data analytics. Sinds jaar en dag helpt Finext haar klanten met het verwerken van complexe data uit bedrijfsinformatiesystemen & applicaties naar bruikbare informatie.

Het analyseren van complexe gegevens vereist een “lopende band” van verschillende instrumenten en een afdeling van specialisten die voortdurend data voorbereiden voor analyse en rapportage doeleinden.

Sisense maakt dit een heel stuk makkelijker en efficiënter!

Met Sisense bieden we een vereenvoudigd traject met korte doorlooptijden waarbij gebruikers snel zelf aan de slag kunnen.

Sisense