Sigma Conso - Finext

Sigma Conso

De CPM oplossing met veel voorgedefinieerde standaard functionaliteit, die de snelheid van implementeren ten goede komt.

Sigma Conso levert een compleet aanbod van functionaliteiten voor de corporate performance management van organisaties van allerlei groottes en uit verschillende sectoren. De oplossing kan worden gehost bij de klant, maar is ook beschikbaar in PaaS en SaaS.

Consolidation & Reporting is consolidatiesoftware die zowel statutaire consolidatie als managementrapportage vereenvoudigt voor één versie van de waarheid.

Intercompany is software voor de reconciliatie van intragroepstransacties. Het stelt de entiteiten in staat om het reconciliatieproces uit te voeren en de kwaliteit van boekhoudkundige informatie te verbeteren.

Planning is de software voor budgettering en strategische planning die geavanceerde mogelijkheden biedt voor performance-analyse, business intelligence en forecasting.

Sigma Conso en Finext

Hoe helpt Finext je met Sigma Conso? Finext is de grootste onafhankelijke consultancypartij in Nederland die de implementatie van Performance Managementoplossingen begeleidt, adviseert en ondersteunt. Onze dedicated specialisten helpen je met:

  • Software licenties
  • Installatie & hosting
  • Advies, implementatie & roll-out
  • Nazorg & beheer

Sigma Conso technologieën

Sigma Conso

Een greep uit onze klanten