SAP Enterprise Performance Management - Finext

SAP

SAP is marktleider in bedrijfssoftware. SAP Enterprise Performance Management (EPM) oplossingen helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen door gebruik te maken van slimme technologie.

Enterprise Performance Management Solutions

EPM-oplossingen van SAP helpen jouw organisatie met beter plannen, analyseren en optimaliseren.  Zo kun je eenvoudiger resultaten sluiten en bekend maken, waardoor jij jouw omzet en winstgevendheid kunt verhogen.

Waarom SAP?

Het Enterprise Performance Management (EPM) van SAP stelt jouw organisatie in staat om toekomstige kansen beter te kunnen modelleren, plannen en inzien.

Met SAP is het nu nog eenvoudiger om live inzichten te verkrijgen van je financiële en operationele cijfers. Hierdoor heb je direct inzicht in de impact van potentiële acties en kun je hier direct op inspelen. Een ander groot voordeel van SAP is dat je gemakkelijk kunt zien welk processen rendabel zijn, zodat je niet-winstgevende processen direct de das om kunt doen.

Tot slot is SAP hét platform om je consolidatie en rapportages te automatiseren, waardoor je sneller kunt sluiten met minder fouten.

Ontdek de Oplossingen van SAP

Bekijk hieronder de SAP Enterprise Performance Management oplossingen. Heb je een vraag over een specifieke oplossing? Wacht niet langer en stel 'm direct aan Thijs Posthuma. 

Consolideren met SAP BPC

Snellere financial close cycles met minder foutgevoeligheid.

Lees meer »

Plannen, budgetteren en forecasten

Maak kennis met de beproefde en flexibele planningsoplossing.

Lees meer »

Disclosure Management

Vergroot de betrouwbaarheid in het jaarverslag.

Lees meer »

SAP Analytics Cloud

Altijd en overal inzicht in jouw financiële data.

Lees meer »

SAP Group Reporting

De nieuwste consolidatie oplossing specifiek gebouwd op S/4HANA.

Lees meer »

Profitability and Performance Management

Versterkt de kracht van je financiële beslissingen.

Lees meer »

SAP - The Intelligent Enterprise

"Intelligente ondernemingen passen geavanceerde technologieën en best practices toe binnen wendbare, geïntegreerde bedrijfsprocessen. Dit helpt hen om veerkrachtiger, winstgevender en duurzamer te zijn en best gerunde bedrijven te worden." - SAP EPM Europe

Finext en SAP

We zijn trots dat Finext al meer dan 10 jaar Recognized Expertise Partner van SAP voor het EPM-domein is en dat onze klanten met enige regelmaat SAP Quality Awards winnen voor hun implementaties. We durven wel te zeggen dat we dé specialist in Nederland zijn. We zijn betrokken bij de meeste BPC implementaties en we werken hard aan BPC Embedded projecten op het HANA platform en met SAP Analytics Cloud.

SAP Partner Logo

Over Finext

Finext is de grootste onafhankelijke consultancy partij in Nederland die de implementatie van EPM oplossingen van SAP begeleidt, erover adviseert en erbij ondersteunt. Onze SAP specialisten helpen je onder andere met:

> Software licenties
> Softwareselectie
> Installatie & hosting
> Advies, implementatie & roll-out
> Nazorg & beheer

Enkele succesverhalen

S/4HANA bij Arlanxeo

De eerste implementatie van SAP BPC Optimized voor S/4HANA in Europa vereenvoudigt de consolidatie.

Flexibele Consolidatie bij Infinitas Learning

Eén aanspreekpunt met Smart Financial Management

SAP technologieën

Een greep uit onze klanten


AalbertsArcadisArlanxeoAsicsASMASMLBallast NedamBAMBCD TravelBoskalisCargillDAMENEndemolgstarrawIHCInfinitas learningJDELeaseplanPort of RotterdamPVHSanomaStahlStedinWavin