SAP Enterprise Performance Management - Finext

SAP

SAP is marktleider in bedrijfssoftware. SAP Enterprise Performance Management (EPM) oplossingen helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen door gebruik te maken van slimme technologie.

Finext is vanaf 2007 een vooraanstaand partner van SAP in Nederland. Met behulp van SAP EPM technologie verbeterden we de financiële besturing van meer dan 80 organisaties. Dit doen we met de verschillende oplossingen in het EPM portfolio.

SAP EPM oplossingen

 Consolideren met SAP BPC
 Plannen, budgetteren en forecasten met SAP BPC
 Disclosure Management met SAP DM
 Integrated Business Planning met SAP IBP
 Analytics met SAP Analytics Cloud

 

Bekijk onze SAP webinars

 

Smart Financial Management

In nauwe samenwerking met SAP hebben we onze eigen SAP Partner Packaged Solutions ontwikkeld. Slimme laagdrempelige oplossingen voor financials. Direct in een cloud abonnement beschikbaar. Hiermee is SAP nu echt voor iedereen bereikbaar.

 

 

Finext en SAP

We zijn trots dat Finext al meer dan 10 jaar Recognized Expertise Partner van SAP voor het EPM-domein is en dat onze klanten met enige regelmaat SAP Quality Awards winnen voor hun implementaties. We durven wel te zeggen dat we dé specialist in Nederland zijn. We zijn betrokken bij de meeste BPC implementaties en we werken hard aan BPC Embedded projecten op het HANA platform en met SAP Analytics Cloud.

onze SAP events

Finext is de grootste onafhankelijke consultancypartij in Nederland die de implementatie van EPM oplossingen van SAP begeleidt, erover adviseert en erbij ondersteunt. Onze dedicated specialisten helpen je met:

> Software licenties
> Softwareselectie
> Installatie & hosting
> Advies, implementatie & roll-out
> Nazorg & beheer

Als onafhankelijke specialisten geloven we dat de juiste oplossing afhankelijk is van jouw situatie. Wat is de context, welke doelen wil je bereiken en waar heeft de business behoefte aan? We adviseren je hier graag in, ook tijdens Selectietrajecten.

 

SAP Performance Management Waardeketen

Samen met Plainwater, Sonum International en Swap Support vormen wij de SAP Performance Management Waardeketen.
Om soepel te kunnen rapporteren en besturen, is verstand van alle elementen van Performance Management noodzakelijk. Hiervoor bundelen we onze expertise van informatiesynergie & architectuur, advies & implementatie en beheer, hosting & installatie voor zowel nationale als internationale projecten.
Elk vanuit ons eigen vakmanschap, verbonden door onze unieke manier van werken. Goed sturen, met betrouwbare cijfers en snelle rapportages uit een stabiel systeem, wordt zo werkelijkheid voor elke organisatie.

SAP technologieën

SAP

Een greep uit onze klanten