Oracle Enterprise Performance Management - kijk onze webinars

Oracle EPM

Oracle is al vele jaren één van de leidende partijen in het Enterprise Performance Management (EPM) domein. Hierin levert Oracle geïntegreerde Business en Corporate Performance Management oplossingen die strategie- en finance-processen ondersteunen.

Oracle EPM software ondersteunt bedrijven voor een wendbaarder, dynamischer en meer geïntegreerd 360 finance organisatie. Het modulair platform biedt integratie voor het gehele financial control cyclus, van planning en budgettering, tot aan het consolidatieproces, reporting en analyse.

Oracle EPM Cloud-oplossingen

Finext en Oracle

Finext is de grootste onafhankelijke consultancypartij in Nederland die de implementatie van Oracle Enterprise Performance Management oplossingen begeleidt, adviseert en ondersteunt. Onze dedicated specialisten helpen je met:

  • Softwareselectie
  • Softwarelicenties
  • Advies, implementatie & roll-out
  • Nazorg & beheer

Finext heeft de afgelopen twee jaar de Oracle Partner Award gewonnen voor “Applications” en “Value Added Partner”. Ook beschikken wij over een Gold Partner-status van Oracle. Dit geeft ons direct toegang tot de laatste technische ontwikkelingen en best-practices rondom de consolidatie- en planningsoftware van Oracle.

Oracle Events

Als onafhankelijke specialisten geloven we dat de juiste EPM-oplossing afhankelijk is van jouw situatie. Wat is de context, welke doelen wil je bereiken en waar heeft de business behoefte aan? We adviseren je hier graag in, ook tijdens selectietrajecten.

Oracle EPM technologieën

Oracle EPM

Een greep uit onze klanten