Board - Geïntegreerd Performance Management Platform - Finext

Board

Alle stromen binnen Performance Management én Self Service BI combineren in één systeem? Dat kan binnen het cloud-platform van Board Solutions. Naast consolidatie, planning en budgettering biedt Board ook een uitgebreide dashboarding oplossing en andere Business Intelligence-functionaliteiten aan. Door al deze management informatie samen te brengen, kun je eenvoudig en snel betere beslissingen nemen.

BOARD Monitor Retail

Wereldwijd trackrecord rondom dynamische dashboards en Performance Management

Op de Nederlandse markt is Board een snelgroeiende ‘nieuwkomer’. Toch bestaat deze Performance Management oplossing al jaren: sinds 1994 richt Board Solutions zich op geïntegreerde oplossingen op het gebied van dashboarding (BI) en Performance Management.

Deze cloudoplossing is een alleskunner. In de filosofie van Board is het verstandig om alle stromen binnen Dashboarding en Performance Management binnen één platform te brengen. Dat is niet alleen beter voor de datakwaliteit, maar ook voor je besturing. Door de consolidatie, planning & forecasting én Business Intelligence te combineren binnen één applicatie, krijg je snel slimme inzichten en handige dashboards. Complexe analyses, rolling forecasts en Integrated Planning zijn hiermee eenvoudig haalbaar.

Het platform wordt wereldwijd en binnen een scala aan branches door zo’n 3000 organisaties gebruikt, bijvoorbeeld door Coca-Cola, Ricoh, Puma, Gamma, Siemens, Carglass en TUI.

BOARD All-in-one-structure

Stel hier je vraag!

De voordelen van Performance Management met Board

De grote kracht van Board is dat het veel verschillende functionaliteiten combineert binnen één cloud-platform. Dat geldt voor consolidatie, planning, forecasting en dashboarding, maar zeker ook voor analyses rondom Supply Chain, Sales, HR en Operations. Ook in de Gartner Magic Quadrant wordt Board gepositioneerd in verschillende categorieën. Om dit in een beter perspectief te plaatsen, lees je dit artikel. De oplossing is dan ook voor veel van de processen binnen je organisatie in te zetten:

Corporate Performance Management:

Business Intelligence:

 • Scorecarding en dashboarding
 • Reporting
 • Analysis
 • Data Discovery

Analytic solutions:

 • Supply Chain
 • Operations
 • Sales
 • HR
 • Finance

De voordelen van consolideren, plannen en forecasten met een geïntegreerde Performance Managementoplossing

Met de juiste Performance Managementsoftware kun je grote slagen maken in de betrouwbaarheid, snelheid en effectiviteit van de financiële processen binnen jouw organisatie.

De implementatie van een Performance Managementoplossing geeft je de volgende voordelen:

 • Snellere financial close- en plancyclus.
 • Eenvoudiger om consistente en betrouwbare rapportages te maken.
 • Minder foutgevoelig en één versie van de waarheid.
 • Meer inzicht in de oorsprong van de gegevens.
 • Hogere productiviteit van je financiële team.

BOARD Cloud-service

De templates zijn eenvoudig opgezet, zodat ze in de praktijk makkelijk te gebruiken zijn. Met behulp van drag & drop kunnen gebruikers bovendien zelf rapportages en analyses opstellen. De brede functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid maakt Board geschikt voor organisaties die niet op zoek zijn naar een grote oplossing, maar wel veel functionaliteit zoeken in één platform.

Finext en Board

Hoe ondersteunt Finext je rondom Board? We zijn de grootste onafhankelijke consultancypartij in Nederland die de implementatie van Board begeleidt, adviseert en ondersteunt. We werken dan ook nauw samen met Board. Benieuwd naar de huidige implementaties? Neem contact op met Victor Stijntjes.

Onze specialisten helpen je met:

Als onafhankelijke specialisten geloven we dat het juiste Performance Managementsysteem afhankelijk is van jouw situatie. Wat is de context, welke doelen wil je bereiken en waar heeft de business behoefte aan? We adviseren je hier graag in, ook tijdens selectietrajecten.

Meer weten over Board?

Vraag hier meer informatie aan en ontdek wat Board voor jouw organisatie kan doen.

Extra tekstblok

Board

Een greep uit onze klanten