Anaplan - Performance Management Platform - Finext

Anaplan

Anaplan verbindt data, mensen en plannen binnen een organisatie. Het schaalbare platform van Anaplan is gericht op transparantie en samenwerking, waardoor de gehele organisatie weloverwogen beslissingen kan nemen. Dat maakt het planproces sneller, betrouwbaarder en effectiever.

Dit is Anaplan

De komst van Anaplan heeft de wereld van business planning opgeschud. Deze flexibele planningsoplossing onderscheidt zich op een aantal punten ten opzichte van de traditionele EPM producten:
└ Gebruiksvriendelijkheid: Anaplan biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf hun dashboards aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Er is geen afhankelijkheid van een vooraf gedefinieerde format of opzet. Dit kan allemaal zonder hulp van IT of consultants.
└ Real-time calculatie: Berekeningen worden real-time verwerkt in geïntegreerde planningen waardoor de impact van wijzigingen op elk onderdeel van de organisatie direct inzichtelijk is.
└ Cloud-based: Anaplan is volledig cloud-based waardoor beheer van servers en bijbehorende investeringen niet van toepassing zijn.

Een kijkje onder de motorkap van Anaplan? Bekijk hier een van onze webinars.

Anaplan en Integrated Business Planning

Een real-time afstemming tussen alle planningsorganen binnen uw organisatie, dát is Integrated Business Planning met Anaplan. Het synchroniseren van Financial planning, Sales planning, Supply planning en Workforce planning in één gezamenlijk overzicht resulteert in breed geïnformeerde beslissingen, onderlinge samenwerking, en bedrijfsbrede afstemming van het planproces. En dit alles met behoud van flexibiliteit van het proces.
Anaplan gebruikt hiervoor de term Connected Planning, wat wordt gevisualiseerd in onderstaande Honey Comb.

Honey Comb

Finext en Anaplan

Finext is Anaplan partner van het eerste uur en was betrokken bij de eerste implementaties in Nederland. Onze Anaplan kennis en ervaring is gegrond in meer dan 40 Anaplan implementaties in verschillende industrieën. Lees hier hoe we de planprocessen van onze (internationale) klanten hebben verbeterd met behulp van Anaplan.
Ons gecommitteerde Anaplan team met meer dan 10 ervaren consultants ondersteunt onze klanten vanuit functioneel, technisch en change/ project management perspectief. Dit team wordt ondersteund door 150 collega’s die zijn gefocust op financiële digitalisering. De variëteit in projecten en klanten maakt dat we onszelf durven aan te merken als een sterk gespecialiseerde Anaplan implementatie partner.

Anaplan partner
Anaplan

Een greep uit onze klanten


AbInbevAXABookingDanfossDufryFidelityGreeneryHeathrowJet2NCOIQWICReckitt BenckiserRSARWGStedinTakeAwayWavinWP Carey