Anaplan - Performance Management Platform - Finext

Anaplan

Met het verbinden van planning van Finance, Sales, Supply Chain, Workforce, Marketing en IT ontstaat vervolgens ‘connected planning’ in Anaplan.

De komst van Anaplan heeft de wereld van business planning opgeschud. De geboden oplossing onderscheidt zich op een aantal punten ten opzichte van de traditionele EPM producten: je kunt gelijk aan de slag, zelfs de meest uitgebreide planningsmodellen worden tot op het laagste niveau in real-time doorgerekend en het platform kan ook visueel worden weergegeven op dashboards. Oftewel: altijd overal inzicht.

Bekijk onze Anaplan webinars

Connected Planning

Steeds meer bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan meer accurate en real-time gegevens vanuit hun hele organisatie.  Ook wordt er steeds vaker vooruitgekeken en werken de verschillende functies binnen bedrijven intensiever samen. Anaplan ondersteunt organisaties door in te zetten op connected planning en hiermee de verschillende functies binnen bedrijven met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaan beter geïnformeerde beslissingen, wordt onderlinge samenwerking verbeterd en ontstaat bedrijfsgroei. En dit alles met behoud van de broodnodige flexibiliteit.

 

 

Anaplan oplossingen

Anaplan biedt voor alle functionele gebieden binnen organisaties ondersteunende oplossingen.

Finance
> Planning, Budgeting en Forecasting
> Specialty Planning
> Operational Planning

Sales
> Sales Planning
> Incentive Planning
> Sales Performance Management

Supply Chain
> Demand Planning
> Supply Planning
> Sales & Operations Planning

Workforce
Marketing
IT

Finext en Anaplan

Finext is Anaplan partner van het eerste uur en we waren betrokken bij de eerste implementaties in Nederland. Samen met ons internationale zusje Sonum hebben we bij 20 (internationale) organisaties wereldwijd hun planprocessen verbeterd met Anaplan.

Naast de projecten bij onze klanten ontwikkelen we samen met Anaplan ook apps voor hele specifieke uitdagingen, zoals Tax Reporting, Statistical Forecasting of bijvoorbeeld IFRS 16.  Bekijk hieronder onze korte video over de IFRS 16 app.

 

Anaplan

Een greep uit onze klanten