Technologieën die Finext toepast - 20 jaar ervaring

Technologieën

Hoewel techniek geen doel op zich is, kunnen de juiste toepassingen wel versnellend en verbindend werken. We weten waar we over praten: Finext opereert inmiddels bijna 20 jaar op het snijvlak van finance en IT. Sinds onze start werken we met de leidende oplossingen in de markt. Tegelijkertijd blijven we nieuwsgierig naar de nieuwste toepassingen en oplossingen. Ons portfolio evalueren we dan ook continu.

Alteryx

Alteryx

Bij Alteryx wordt de gebruiker op simpele wijze begeleidt bij de uitdagingen rondom het analyseren van zijn data. Het is daardoor een van de leidende Self-Service data-analyse tools.

Alteryx
Anaplan

Anaplan

Anaplan verbindt data, mensen en plannen binnen een organisatie. Het schaalbare platform van Anaplan is gericht op transparantie en samenwerking, waardoor de gehele organisatie weloverwogen beslissingen kan nemen. Dat maakt het planproces sneller, betrouwbaarder en effectiever.

Anaplan
Board

Board

Alle stromen binnen Performance Management en Self Service BI integreren in één platform? Dat kan binnen het cloud-platform van Board Solutions! Board biedt oplossingen voor consolidatie, planning en budgettering. Daarnaast worden functionaliteiten als Business Intelligence en dashboarding met elkaar gecombineerd. Door al deze managementinformatie samen te brengen in één systeem, kun je eenvoudig en snel betere beslissingen nemen.

Board
CCH Tagetik

CCH Tagetik

Zoekt u een stevige on-premise of volwaardige cloud oplossing zonder compromissen? Met een sterke focus op het EPM domein is CCH Tagetik software van Wolters Kluwer de slimme ondersteuning van uw IT strategie!

CCH Tagetik
CXO Software

CXO Software

Met CXO Software kan je door middel van een moderne manier bestaande rapportages omzetten naar dynamische weergaven.

CXO Software
F19 Digital First Reporting

F19 Digital First Reporting

Realiseer meer efficiëntie met F19. Combineer content, en publiceer tegelijk naar web en PDF.

F19 Digital First Reporting
IBM Cognos

IBM Cognos

IBM Cognos is een van de meest toonaangevende spelers in de EPM markt. Doordat innovaties van de technogie afgestemd zijn op de steeds veranderende marktvraag.

IBM Cognos
Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Ga van data naar inzichten in een paar minuten. Met Power BI voorzie je je gehele team van inzichten door middel van ‘self-service’ analyses van data uit verschillende bedrijfsapplicaties. Koppel, bewerk, en visualiseer je data met het grootste gemak

Microsoft Power BI
OneStream

OneStream

OneStream biedt een krachtig platform voor (financial) performance management. Doordat het alle (financial) performance management processen vereenvoudigt en verenigt binnen jouw organisatie.

OneStream
Oracle EPM

Oracle EPM

Oracle Enterprise Performance Management is een set van geïntegreerde Business en Corporate Performance Management oplossingen. Daardoor worden strategie en finance ondersteunt.

Oracle EPM
Qlik

Qlik

Martkleider voor Business Discovery producten.

Qlik

SAP

SAP is marktleider in bedrijfssoftware. SAP Enterprise Performance Management (EPM) oplossingen helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen door gebruik te maken van slimme technologie. Finext is vanaf 2007 een vooraanstaand partner van SAP in Nederland. Met behulp van SAP EPM technologie verbeterden we de financiële besturing van meer dan 80 organisaties. Dit doen we met de verschillende oplossingen in het EPM portfolio.

SAP
SAS

SAS

Een wereld van data transformeren in een wereld van intelligentie.

SAS
Sigma Conso

Sigma Conso

De CPM oplossing met veel voorgedefinieerde standaard functionaliteit, die de snelheid van implementeren ten goede komt.

Sigma Conso
Sisense

Sisense

Sisense maakt data-analyse simpel, flexibel en stelt gebruikers in staat om snel resultaten te leveren voor hun organisatie.

Sisense
Sturnis365

Sturnis365

Disclosure Management op een andere manier. Eindgebruikers werken efficiënt samen tijdens het creëren en publiceren van bedrijfsdocumenten met MS Office.

Sturnis365
Tableau

Tableau

Tableau helpt mensen gegevens zien en begrijpen. De software levert snelle analyse en visualisatie op gegevens van elke omvang, formaat, of onderwerp.

Tableau
Tangelo

Tangelo

Tangelo is een oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsrapportageprocessen en het publiceren van rapporten naar PDF (om te printen of te downloaden), als microsite en in elektronische formaten zoals ESEF.

Tangelo
Vena

Vena

Het performance management platform dat Excel omarmt en niet vervangt.

Vena