Rolling forecasting, tips, tricks & traps - Finext
  • Rolling forecasting, tips, tricks & traps

Onderzoeksresultaten, best practices en een heerlijk ontbijt. Het zijn slechts enkele componenten van de geslaagde ronde tafel “Rolling Forecasting: tips, tricks & traps” die we 16 mei bij SAP in Den Bosch organiseerden. Lees hieronder meer over de dag zelf en blader door de slides.

 

Door Patrick Tullemans, mei 2017

SAP_Partner_LogoOp 16 mei waren we te gast bij SAP in Den Bosch. We deelden onze ervaringen en resultaten uit onderzoek naar de implementatie van rolling forecasting bij onder andere Philips, Heineken, ASML en DSM. Daarnaast was er volop ruimte om kennis te delen tussen finance managers en business controllers uit de industriesector over best practices rondom de implementatie van Rolling Forecasting.

Het programma

Rolling forecasting is een thema dat leeft. De deelnemers gingen druk met elkaar in discussie aan de hand van stellingen. Daarnaast deelde Patrick Tullemans zijn ervaringen en resultaten van onderzoek. Een selectie van zijn slides vind je hieronder:

Ook sparren over rolling forecasting?

Wil jij de volgende keer ook bij deze ronde tafel aanwezig zijn? Wil je eens sparren over een effectief rolling forecast proces? Neem dan contact op met Patrick Tullemans.

 

Plannen, Budgetteren & Forecasten Industrie SAP