Nieuw partnership en eerste project met Sigma Conso - Finext

Nieuw partnership en eerste project met Sigma Conso

Als grootste onafhankelijke performance management specialist van Nederland zijn wij continu in de weer om de markt van EPM oplossingen bij te houden en te evalueren. Welke oplossing is verleden tijd en welke partijen zijn de winnaars van morgen? Vandaag kondigen wij de nieuwe samenwerking met Sigma Conso binnen ons EPM portfolio aan.

Door Martijn Meuling, februari 2017

Evoluerend EPM portfolio

Bij het beoordelen van de verschillende oplossingen kijken we uiteraard naar features, functionaliteiten, maar vooral ook naar de fit met de verschillende klanten en hun specifieke uitdagingen. Niet elke oplossing past bij iedere organisatie. Wij geloven niet in ‘one size fits all’. Een divers portfolio aan partners en oplossingen is dus noodzakelijk om onze klanten optimaal te kunnen voorzien van een passende EPM oplossing. Mede ook door de snelle (technologische) ontwikkelingen bij de verschillende software vendors is ons portfolio aan partners en oplossingen continu in beweging.

Nieuw partnership en eerste projecten

We vinden het leuk om aan te kondigen dat we een nieuw partnership zijn aangegaan met Sigma Conso. Een CPM oplossing die zich kenmerkt door veel voorgedefinieerde standaard functionaliteit, die een snelle implementatie als gevolg heeft. Inmiddels zijn we zelfs al begonnen aan het eerste gezamenlijke project.

Wil je meer weten over onze nieuwe samenwerking met Sigma Conso? Lees hieronder het volledige persbericht of neem contact op met Alwin Berkhout.

Persbericht samenwerking Finext_SigmaConso

Consolidatie & Corporate Reporting Sigma ConsoSigma Conso Consolidation & Reporting