Oracle Performance Management Close Up
  • Oracle Performance Management Close Up

Op 14 november hielden we onze halfjaarlijkse Oracle Performance Management Close Up. In deze editie deelde Accell Group, producent van onder andere Batavus en Sparta haar verhaal rondom het implementeren van software om sneller in te spelen op een snel veranderende markt. Tevens bood de marketplace een platform voor sparsessies rondom zowel cloud- als niet-cloudproducten.

Door Martin de Haan, november 2017

De Close Up begon met een kort overzicht van de marktontwikkelingen in het Oracle Performance Management portfolio. Daarnaast deelde onze Oracle expert Martin de Haan zijn visie op deze ontwikkelingen en nam hij het publiek kort mee in de huidige projecten en best practices van Finext.

Hoe pas je jouw bedrijfsstrategie zo aan dat je sneller en efficiënter in kunt spelen op een snel veranderende markt? Gijs van der Veen, Financial System Specialist bij Accell Group, deelde zijn ervaringen rondom het implementeren van een complete consolidatie oplossing. Naast het toelichten van die soepele implementatie, nam hij ons ook mee in de geboekte vooruitgang rondom het inspelen op die snel veranderende markt.

Daarnaast boden onze experts de mogelijkheid om te sparren over verschillende onderwerpen, waaronder tips, tricks voor, en de toekomst van, Hyperion Financial Management (HFM).

Ook lieten we de best practices zien van Oracle PBCS.

Tenslotte lieten we zien hoe Consolidatie en Rapportage met Oracle Financial Consolidation and Close Cloud Service (FCCS) en Enterprise Reporting Cloud Services (EPRCS) helpen bij het ondersteunen van een soepel rapportageproces.

Als spreekwoordelijke “kers op de taart” toonden onze collega’s van Swap Support de beste tips voor Hyperion van het afgelopen half jaar.

We kijken terug op een productieve, inspirerende en leerzame dag. Wil je meer weten over onze kennissessies, events en webinars? Check hier de agenda voor het komende half jaar!

 

 

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten Oracle EPMOracle Financial Consolidation and Close Cloud - FCCOracle Hyperion Financial Data ManagementOracle Hyperion Financial ManagementOracle Hyperion PlanningOracle Hyperion Profitability & Cost ManagementOracle Planning & Budgeting Cloud Service - PBCS