OneStream Close Up 2019 - Finext

OneStream Close Up 2019

Op donderdag 20 juni vond in Amsterdam de OneStream Close Up plaats. In één middag werden onze gasten bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van OneStream. Daarnaast deelde Geert-Jan Ottenheym van Total Specific Solutions (TSS) zijn verhaal over de praktijkervaringen met OneStream.

Door Marc Roest, juni 2019

OneStream Close Up

Sprekers

Raimon Roth | OneStream Software

Raimon Roth van OneStream Software nam je mee in de laatste ontwikkelingen vanuit OneStream en schetste de roadmap voor de nabije toekomst.

Geert-Jan Ottenheym | Total Specific Solutions (TSS)

Geert-Jan Ottenheym van Total Specific Solutions (TSS), head of corporate control, ging in op hoe een gerenommeerde internationale organisatie als TSS grip houd op de cijfers met meer dan 60 onafhankelijk beheerde software Business Units in Europa en hoe TSS OneStream inzet om haar business te sturen op basis van de beschikbare financiële rapportages.

Marketplace

Op de marketplace boden we je de gelegenheid om met experts te sparren over onderwerpen als Rolling Forecast, Tax Reporting en International Business Communication Standards.

Trends in Rolling Forecast

Patrick Tullemans en Maaike Brouwer verzorgden een presentatie over Integrated Business Planning in OneStream, best-pactices en praktische tips passeerden de revue.

Trends in Tax Reporting

Roelf Kloen van TaxTimbre gaf inzicht hoe OneStream om gaat met thema’s als tax reporting en welke templates reeds beschikbaar zijn om deze tax gerelateerde processen te ondersteunen.

International Business Communication Standards

Hoe maak je impact met cijfers? Jonathan Aardema nam je mee in de wereld van de International Business Communication Standards. Je kreeg praktische tips hoe je rapporten, dashboards en presentaties ontwerpt die het verschil maken.

Presentaties terugkijken?

Je kunt via het onderstaande formulier de presentaties (nogmaals) bekijken.

Meer weten of meedoen?

Wil je meer weten over OneStream of wil je volgend jaar een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Marc Roest.

Documenten bekijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten OneStream