Marc Roest verruilt EY voor Finext Performance Management - Finext

Marc Roest verruilt EY voor Finext Performance Management

Marc Roest, op dit moment Director Enterprise Intelligence bij EY, zal per 1 mei de Performance Management tak van Finext gaan versterken. De ervaren Enterprise Performance Management (EPM) consultant zal zich gaan bezighouden met het verder uitbouwen van het OneStream team binnen Finext.

Door Martijn Meuling, april 2019

Geen onbekend gezicht

Marc Roest en Finext zijn geen onbekenden van elkaar. Van 2006 tot 2013 was Marc al actief bij ons, waarna hij bij facilitair dienstverlener ISS achtereenvolgens als Group Controller en ICT Director werkzaam was. De afgelopen periode was Marc actief bij EY. Bij het Big Four-kantoor hield hij zich o.a. bezig met Enterprise Performance Managementprojecten met een focus op OneStream, een van de leidende EPM-oplossingen op dit moment. Deze activiteiten zal hij bij Finext verder voortzetten.

“Ik ben verheugd met mijn overstap naar Finext. Het voelt als thuiskomen. Ondanks dat Finext de afgelopen jaren flink is doorontwikkeld en het team met Performance Managementconsultants binnen Europa inmiddels is gegroeid naar ruim 100 man. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn EPM-collega’s het OneStream team nog verder uit te bouwen en om onze klanten te voorzien van moderne oplossingen met OneStream.”

De aantoonbare ervaring op het snijvlak van Finance en IT aan beiden kanten van de tafel wordt bij Finext op waarde geschat. “Marc is door zijn kennis van Finance en IT van enorm toegevoegde waarde voor ons team en onze klanten. Zijn ervaring in zowel lijnfuncties bij organisaties als adviesrollen maakt hem een ideale gesprekspartner voor onze klanten. Marc is in staat om hun functionele vraagstukken te vertalen naar passende oplossingen in de nieuwste technologie, zonder daarbij het doel van de oplossing uit het oog te verliezen. Dat is waar het bij ons om draait”, aldus Wim Heuvelman, Performance Management Architect bij Finext.

Finext Performance Management

Al bijna 20 jaar implementeert Finext de leidende Performance Managementoplossingen bij inmiddels ruim 150 organisaties in binnen- en buitenland. Het performance management team bestaat uit 100 ervaren, vakbekwame en gecertificeerde EPM professionals. Hiermee is Finext de grootste onafhankelijke performance management specialist van Nederland. Met kennis van informatiearchitectuur, advies & implementatie, infrastructuur & beheer realiseren ze goede sturing, betrouwbare cijfers, snelle rapportages en heldere inzichten vanuit stabiele systemen bij hun klanten.

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten OneStream