PBCS: Hands-On Workshop | Finext | Training - Den Haag

Hands-On met Oracle PBCS

In één dag leerden we een aantal professionals door hands-on aan de slag te gaan alle aspecten van Oracle PBCS kennen. Lees hier meer.

Door Jeroen van Deursen, december 2018

Hands-On met Oracle PBCS (Planning & Budgeting Cloud Services)

Training Oracle PBCS | 18 december 2018 | 9:00 – 17:00

oracle pbcs

Op 18 december organiseerden we de workshop ‘Hands On met Oracle Planning and Budgeting Cloud Services (PBCS)’. Hierin leerden we een aantal professionals in één dag alle aspecten van deze cloudoplossing kennen. Ook gaven we inzicht in de samenhang van Oracle PBCS met de andere componenten van de Oracle Enterprise Performance Management (EPM) en Oracle ERP Cloud.

Het eerste deel van de training hielden we ons bezig met het laden van financiële data, ook vanuit Oracle FCCS en het laden van niet-financiële data middels een text file (HR/Quantities). Tijdens het tweede deel van de training bootsten we samen met de deelnemers het planningsproces in de tool na. De verschillende planningsfacetten werden hier belicht, beginnend bij financiële planning. Later werd ingezoomd op FTE-planning en Capex planning. Overkoepelend stonden we stil bij het analyseren van data en het bouwen van dashboards.

Op de hoogte blijven van onze events? Houdt hier onze agenda in de gaten.

Plannen, Budgetteren & Forecasten Oracle EPMOracle Planning & Budgeting Cloud Service - PBCS