Een goede performance dialoog met CXO Software - Finext

Een goede performance dialoog met CXO Software

Een effectieve dialoog over actuele en toekomstige performance van je organisatie is cruciaal. Hoe zet je zo’n dialoog op? Wij ontwikkelden samen met CXO Cockpit een template om een goede performance dialoog te ondersteunen. Zo maken we een waardevol concept tot krachtig instrument.

Door Patrick Tullemans, oktober 2017

De juiste vragen stellen

De crux van een krachtige performance dialoog is vragen stellen, de juiste vragen. Wij noemen deze vragen Key Performance Questions, afgekort KPQs. Die KPQ’s hebben we gedestilleerd uit onze jarenlange ervaring met performance dialogen in budget en forecast reviews. Goede vragen helpen ons om terug te kijken, vooruit te kijken en correctieve maatregelen met elkaar af te stemmen.

“We run the company by questions, not by answers”

Eric Schmidt, CEO Google

 

Template

We hebben deze KPQ’s samen met CXO Software verwerkt in een speciale template binnen het platform. Deze template bevat concrete uitwerkingen van dashboards en rapporten om een goede dialoog te ondersteunen. Zo maak je een betere performance-dialoog concreet binnen een gebruiksvriendelijk platform.

Meer informatie?

In de onderstaande presentatie kun je zien hoe we concreet een goede dialoog met behulp van CXO Software ondersteunen. Wil je meer weten over de KPQ’s en de template die we in CXO Software hebben ontwikkeld? We komen graag bij je langs om je concreet te laten zien hoe je de template kunt toepassen. Neem contact op met Patrick Tullemans om die afspraak te plannen.

Managementinformatie & Dashboarding CXO Software