Managementinformatie & Dashboarding

Een snelle besluitvorming maakt ondernemingen effectief en succesvol. Om dit te bereiken moeten de juiste gegevens worden omgezet in toekomstgerichte informatie.

Een transparante bedrijfsvoering verwerkt gegevens tot informatie en maakt op basis van deze kennis de juiste beslissingen. Statistieken moeten interactief gepresenteerd kunnen worden, zowel naar het management als naar medewerkers.

Consultants van Finext zijn al jaren succesvol met het verbeteren van prestaties door inzet van de juiste management informatie en dashboarding. Klanten worden geholpen bij het omzetten van gegevens in toekomstgerichte informatie. Wij brengen onze kennis van bedrijven samen met businessmodellen, innovatie en bedrijfsprocessen. Transparantie creëert waarde. Lees hier meer over de Self Service BI Tools Alteryx, QlikTableau of PowerBI of bekijk de moderne manier om bestaande rapportges dynamischer te maken met CXO Cockpit.

Masterclass Mastering Performance Management

In samenwerking met RSM organiseert Finext een serie van 5 masterclasses ‘Mastering Performance Management’. Tijdens deze masterclasses worden verschillende thema’s, zoals Forecasting, Financial Analytics en Integrated thinking behandeld door de Academici van RSM en de experts van Finext.

Kijk hier voor de actuele data en meer informatie.

Managementinformatie & Dashboarding

Een greep uit onze klanten