Interim Finance & Control Professionals - Finext

Finance & Control

Sneller en betere stuurinformatie met cijfers waar je op durft te vertrouwen en het terugdringen van repeterende activiteiten – finance verandert in rap tempo. Hoe bouw ik aan een volwassen financiële functie? En hoe weet ik wat ik daar voor nodig heb? Bij Finext hebben we een breed palet aan finance kennis en kunde op het gebied van interim finance in huis.

We staan voor inhoudelijk vakmanschap op de diverse onderdelen van de financiële functie. De ene keer brengen we de basis op orde, de andere keer creëren we inzicht en de volgende keer organiseren we de projectbeheersing. Nog liever brengen we de hele finance afdeling of groot project naar ‘the next level’. Daarbij leggen we actief de verbinding tussen finance en andere afdelingen. Ons doel? Na elk finance project of interim finance inzet een blijvende verbetering achterlaten.

Meer impact op je financiële functie

Waar begin je met het verbeteren van de financiële functie? Als interim finance professional zetten wij de peilstok in de organisatie, kijken goed om ons heen, luisteren naar behoeften en overtuigingen, houden de spiegel voor en brengen beproefde ervaringen met ons mee. Hiermee geven we je de juiste inzichten om de financiële functie naar een hoger plan te brengen.

Onze interim finance professionals helpen je bij het zetten van de volgende stap in de volwassenheid van de organisatie. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het maandafsluitingsproces efficiënt en effectief verloopt, kijken samen met jou kritisch naar bestaande managementrapportages, richten we integraal projectcontrol in en adviseren hoe het beter kan. Ook zorgen we dat de kwaliteit en schaalbaarheid van de financiële organisatie omhoog gaat, bijvoorbeeld door het goed inregelen van processen en controls in combinatie met de juiste automatisering. Maar we stropen ook gewoon de mouwen op en ondersteunen bij diverse werkzaamheden, zoals forecasten, plannen, projecten, rapporteren en analyseren.

Dit doen we creatief, betrokken en ondernemend. En altijd vanuit een persoonlijke benadering, waarbij we niets over de schutting gooien, maar de oorzaak aanpakken en samen met jou op zoek gaan naar de beste oplossing. Deze aanpak passen we toe in twee verschillende vormen:

Finance & Control
Neem contact op

Een greep uit onze klanten


ActionbolequensKPNMarelNationale NederlandenProRailT-mobile logoTeleena