CXO Software: Hands on workshop - Finext
  • CXO Software: Hands on workshop

Hoe maak je van meerdere spreadsheets één overzichtelijk KPI Dashboard? En hoe kun je statische rapporten of spreadsheets vervangen door intuïtieve en interactieve web-based rapporten? Deze vragen en méér werden beantwoord tijdens de hands on workshop van CXO Software.

Door Alwin Berkhout, juni 2018

CXO Software

Met behulp van CXO Software kun je dashboards en rapporten maken bovenop o.a. Oracle, SAP BPC, CCH Tagetik, IBM TM1 of Onestream. De informatie in de cockpit wordt onder andere ook aangevuld met relevante non-finance data, commentaren en rapportageboekjes als standaard functionaliteiten.

De mobielvriendelijke dashboards bieden dynamische en relevante functionaliteit. Denk hierbij aan drill-downs en grafieken, maar ook rapporten met grote hoeveelheden kolommen en rijen. Uniek binnen deze tool is de mogelijkheid om per dashboard (‘point of view’) commentaren en verklaringen toe te voegen. Hiermee kun je de cijfers direct van context voorzien.

De gebruikersinterface van CXO Software is buitengewoon intuïtief voor eindgebruikers. Hierdoor werken bijvoorbeeld de CFO, CEO en Group Controller snel en doeltreffend met het product en zijn zij in staat de data tot op detailniveau eenvoudig te analyseren.

CXO Cockpit Dashboard

Presentaties

Bekijk hieronder de presentaties van deze workshop.

 

Documenten bekijken?

Managementinformatie & Dashboarding CXO Software