Beter Begroten in het Onderwijs - Rondetafelgesprek - Finext

Beter Begroten in het Onderwijs

Dinsdag 5 februari verkenden we oplossingen voor het transparanter, flexibeler en efficiënter maken van het begrotingsproces van organisaties en onderwijsinstellingen.

Door Frank Boudestijn, februari 2019

Beter Begroten in het Onderwijs
5 februari 2019 – Rondetafelgesprek

Tijdens ons rondetafelgesprek heeft een groep financials uit het onderwijsleven zich laten inspireren door Patrick Tullemans en Egon Rijsewijk. Daarnaast heeft Frank Boshuizen van InHolland zijn ervaringen gedeeld vanuit zijn organisatie.

beter begroten in het onderwijs

Masterclass

Patrick Tullemans en Egon Rijsewijk, Finext Performance Management, trapten de middag af met een masterclass. Ze bespraken de begrotingsprocessen in het onderwijs. Vervolgens lieten ze ons zien hoe jouw organisatie zich het snelst en meest efficiënt kan verbeteren. Ook namen ze ons mee in hoe de nieuwste technologie van Oracle Planning & Budgeting Cloud Services dit ondersteunt.

Praktijkverhaal

Frank Boshuizen, Senior Business Controller bij Hogeschool InHolland, deelde het praktijkverhaal van zijn organisatie. Hij nam ons onder meer mee in de uitdagingen en best practices. Bovendien deelde hij zijn leerpunten over het optimaliseren van het begrotingsproces bij de Hogeschool.

Afsluiting en borrel

Vervolgens werd de dag afgesloten met een borrel. Hier konden vakgenoten bijpraten en netwerken onder genot van een hapje en een drankje.

Documenten bekijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten Non-profit & Educatie