Anaplan Close Up 2020 - Finext

Anaplan Close Up 2020

Tijdens de laatste Anaplan Close Up (18 februari 2020) hebben onze Anaplan experts een update gegeven over de laatste ontwikkelingen en best practices aan een scala van Anaplan enthousiastelingen. Gedurende de middag vertelden o.a. Takeaway.com en Booking.com hun verhaal en zijn tijdens verschillende break-out sessies de bezoekers bijgepraat over verscheidene onderwerpen. Wil jij ook meer weten over Anaplan of wil je de volgende Anaplan Close Up bijwonen? Neem dan contact op!

Door Willem van Os, februari 2020

Anaplan Specialisten - Close UpEr hebben deze middag verschillende break-out sessies plaatsgevonden. Hierin werd het volgende besproken;

IBCS

IBCS wordt steeds populairder als communicatiestandaard in verschillende organisaties. In 30 minuten gedurende de Anaplan Close up vertelde onze Anaplan & IBCS specialist Marieke Maring de do’s and don’ts over IBCS en gaf zij tips voor een praktische toepassing van IBCS binnen en buiten Anaplan.

Build from scratch

Voor onze nieuwste bezoekers zonder Anaplan bouw ervaring liet onze expert Stef Jansen in de Wal in 30 minuten zien hoe je snel en efficiënt een model opzet. Hierbij werden de do’s en don’ts besproken en werden generieke aandachtspunten gedeeld die je kunt gebruiken wanneer je een nieuwe Anaplan implementatie gaat opstarten.

New UX and Mobile App

De nieuwe look-and-feel van Anaplan is erg krachtig, zelfs op mobiele apparaten met de recent gelanceerde app. Onze expert Willem van Os is up-to-date van alle nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden en gaf binnen een half uur een korte demo van de recente ontwikkelingen.

Connected Planning

Anaplan is de tool om een volledig geïntegreerd business planningsproces op te zetten. Onze expert Andres Ayon liet zien waar je op moet letten en wat de beste start is om dit op te zetten en te beheren. In het kort: de connectie tussen functies, plannen en data binnen hetzelfde platform.

Bekijk hieronder de presentaties.

Documenten bekijken?

Anaplan