Training SAP Analytics Cloud Planning

Training SAP Analytics Cloud Planning – 9 juli 2020 – 09:00 – 17:00 uur

Aanmelden

Ben jij als professional ook afhankelijk van spreadsheets om forecasts en budgetten op te stellen en data samen te voegen en te analyseren? Dat is natuurlijk niet meer van deze tijd. Waardevolle inzichten blijven zo opgesloten in losse spreadsheets en veel tijd gaat verloren in onnodig inefficiënte processen. In deze training SAP Analytics Cloud maak je binnen één dag kennis met de planningsmogelijkheden van dit product. We zullen de theorie afwisselen door vlot aan de slag te gaan met het bouwen van de planningsfunctionaliteiten, zodat je een goed beeld krijgt van de tool. SAP Silver Partner Logo

De trainers zijn zonder uitzondering allemaal professionals met uitgebreide praktijkervaring. Zij borgen de toepasbaarheid van alles wat geleerd wordt in de training en kunnen je voorzien van echte tips uit de praktijk.

Na deze training heb je een goed overzicht van de planningsfunctionaliteiten van SAP Analytics Cloud en ben je in staat om waardevolle planningsmodellen en dashboards voor de organisatie te maken en te delen.

Wat leer je over SAP Analytics Cloud?

Tijdens deze training gaan we in op de volgende zaken:

  • Het inladen van datasets
  • Het inrichten van allocatie-processen
  • Het inrichten van planningsmodellen
  • Het gebruik van Predictive Forecast en Rolling Forecast
  • Het inrichten van Data Actions
  • Het inrichten en het gebruiken van Data Locking
  • Het gebruiken van de Kalender
  • Een overzicht van geavanceerde features en toekomstige ontwikkelingen

Programma

Inleiding SAP Analytics Cloud
Tijdens de inleiding worden de eigenschappen en mogelijkheden van SAP Analytics Cloud besproken. Zo weet je hoe de tool bedoeld is, waarvoor je het kunt inzetten en hoe het zich verhoudt tot andere oplossingen.

Training
We gaan vlot zelf aan de slag om planningsfuncties in SAP Analytics Cloud te bouwen. Na een korte uitleg volgt steeds een praktisch deel waarin je theorie gelijk gaat toepassen. Dat motiveert en zorgt dat de opgedane kennis goed wordt opgenomen.

Naast de training krijg je alle cursusmaterialen (o.a. presentaties, voorbeeld-dashboards) zodat je na de training zelfstandig verder kunt leren. Je ontvangt een certificaat van deelname en tijdens de dag is er een lunch inbegrepen. 

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in SAP Analytics Cloud, zoals;

– Data Analisten
– Business- en Financial Controllers
– SAP en ICT professionals

Benodigde voorkennis

Er is enige voorkennis van SAP Analytics Cloud benodigd voor deze basis training. Denk hierbij aan de zaken die behandeld worden tijdens de SAP Analytics Cloud – Basic training.

PE punten

Bij deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Details

Tijdstip: 9 juli 2020 9:00 – 17:00.
Locatie: Binckhorstlaan 36, 2516 BE in Den Haag.
Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie.
Investering: € 199,-

Inschrijven of inhouse

Meld je nu hier aan. Het aantal plaatsen voor deze dag is beperkt. Alleen bij bevestiging van de aanmelding is je plaats gegarandeerd.

Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.